Ring: 53 26 51 46
ALT I UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

Døre & vinduer


Ønsker du reparation eller udskiftning til helt nye døre og vinduer, kan vi løse opgaven.

Jebjerg Snedker- & Tømrerforretning er ekspert inden for nye døre og vinduer og løser alle typer opgaver inden for feltet.

Skal du have nye døre og vinduer?

Ønsker du udskiftning til nye vinduer og døre i hele boligen, kan vi tilbyde en samlet pakke, hvor vi står for det hele fra start til slut.

Med vores leverandører kan vi finde lige præcis de materialer, du har brug for, hvor vi efterfølgende står for et kvalitetssikkert arbejde og et smukt resultat.

Vi finder en løsning, der matcher dine ønsker og behov, og som matcher din bolig. At vælge nye døre og vinduer kræver nemlig, at man tager højde for bygningens arkitektur og byggestil.

Vi har stor erfaring inden for området, og sammen finder vi den helt perfekte løsning.

Reparation af vinduer og døre?

Er et enkelt vindue blevet utæt, eller trænger vinduerne generelt til en kærlig hånd, kan vi levere det, du har brug for. Vi kan levere et nyt vindue eller en ny dør, såvel som vi kan reparere de gamle.

 

Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg.​

Nye vinduer og døre minimerer varmeregningen

Med udskiftning til nye døre og vinduer i en bedre energiklasse end den eksisterende, er det muligt at minimere det årlige varmeforbrug.

Derudover vil nye vinduer og døre også give en ansigtsløftning til enhver bolig samtidig med, at boligens værdi vil stige i en eventuel salgssituation.

Vi tilbyder nye døre og vinduer til alle kundetyper i området omkring Randers og Bjerringbro.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon  53-26-51-46 , hvis du ønsker et godt tilbyd på nye vinduer og døre.